Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ariogalos-Lyga LTUnoobs
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daniušas rent richting de bal. Ledovskis onderschept slim de pass. Ledovskis passt de bal in één keer door. Marochovskis rent richting de bal. Marochovskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Guzejėvas is nu in balbezit. Prišginas onderschept slim de pass. Prišginas speelt de bal door. Miscichauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miscichauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ariogalos-Lyga - LTUnoobs 0:1

9e minuut.
Uršulis passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daniušas met de inworp. Bezdenežnychas geeft de bal voor. Miscichauskas krijgt zijn hoofd ertegen. Šakavičius bokst de bal weg.

11e minuut.
Gasiniauskas geeft de bal voor. Inworp. Musackis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prišginas kan de bal niet met de borst controleren. Prišginas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kovoliūnas is nu in balbezit. Ledovskis verovert de bal door een tackle van achteren. Zakimovskis begaat een overtreding. Zakimovskis krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Klungelig pakt Kovoliūnas de bal. Ledovskis kopt de bal weg. Daniušas geeft een lange en hoge pass. Daar is Prišginas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prišginas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Miscichauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzejėvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miscichauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Miscichauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ariogalos-Lyga - LTUnoobs 0:2

41e minuut.
Musackis kopt de bal weg. Gameras bereikt de bal nog maar net als eerste. Miscichauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Prišginas rent richting de bal. Prišginas haalt uit met een fantastische trap. Šakavičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ariogalos-Lyga - LTUnoobs 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ariogalos-Lyga 66%, LTUnoobs 34%.
Ariogalos-Lyga - LTUnoobs 0:3

66e minuut.
Daniušas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledovskis met de inworp. Guščenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guščenkovas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Komisarovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miscichauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Komisarovas verovert de bal door een tackle van achteren. Prišginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prišginas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ariogalos-Lyga - LTUnoobs 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ariogalos-Lyga 54%, LTUnoobs 46%.
Ariogalos-Lyga - LTUnoobs 0:4