Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vilniaus DInamo Fk Venta
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Osetrovas geeft een lange en hoge pass. Šakinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyguolis is nu in balbezit. Dekšnys rent richting de bal. Dekšnys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Langas bereikt de bal nog maar net als eerste. Makys is nu in balbezit. Makys met een sublieme pass. Kyguolis is nu in balbezit. Kyguolis draait met de bal, schiet en ... Šiutrikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kyguolis de bal. Kyguolis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dekšnys met een sublieme pass. Makys bereikt de bal nog maar net als eerste. Makys passt de bal in één keer door. Kyguolis rent richting de bal. Kyguolis schiet op doel. Šiutrikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Padvariškis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bilikavičius komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilniaus DInamo 42%, Fk Venta 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vilniaus DInamo - Fk Venta 0:0

52e minuut.
Dekšnys is nu in balbezit. Šakinskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dekšnys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šakinskas probeert naar een medespeler te passen. Uspenskis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kyguolis rent richting de bal. Kyguolis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Voinovas de bal. Makys bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Makys verovert de bal door een tackle van achteren. Makys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Voinovas de bal. Rinkšalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinkšalis speelt de bal door. Kyguolis is nu in balbezit. Kyguolis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rinkšalis geeft de bal voor. Kyguolis rent richting de bal. Langas begaat een overtreding. Langas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilniaus DInamo 36%, Fk Venta 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vilniaus DInamo - Fk Venta 0:0