Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TITANAS GIRINUKAI
Normal Tactiek 352
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Nedvaras verovert de bal door een tackle van achteren. Bakūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakūnas speelt de bal door. Česovikinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Česovikinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Praprovas geeft een lange en hoge pass. Vičkačkas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pikšris is nu in balbezit. Vičkačkas verovert de bal door een tackle van achteren. Vičkačkas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Česovikinas heeft problemen om de bal te vangen. Bakūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Česovikinas rent richting de bal. Bakūnas rent richting de bal. Bakūnas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TITANAS - GIRINUKAI 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITANAS 35%, GIRINUKAI 65%.
TITANAS - GIRINUKAI 1:0

57e minuut.
Visagorskas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Katinauskas de bal. Česovikinas is nu in balbezit. Česovikinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANAS - GIRINUKAI 2:0

65e minuut.
Bakūnas is nu in balbezit. Praprovas onderschept slim de pass. Praprovas passt de bal in één keer door. Belašinskis rent richting de bal. Belašinskis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Visagorskas kopt de bal weg. Bastunskis heeft problemen om de bal te vangen. Belašinskis is nu in balbezit. Belašinskis schiet op doel. Bastunskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mamčicas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pikšris de bal onder controle te krijgen. Nedvaras probeert naar een medespeler te passen. Wndriulionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wndriulionis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITANAS 50%, GIRINUKAI 50%.
TITANAS - GIRINUKAI 2:0