Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ariogalos-Lyga TITANAS
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Komisarovas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belašinskis met de inworp. Bakūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakūnas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Guščenkovas passt de bal in één keer door. Laužadis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čudas. Čudas krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Stočkūnas is nu in balbezit. Zakrižauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrižauskas passt de bal met de wreef. Bakūnas rent richting de bal. Bakūnas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nedvaras heeft problemen om de bal te vangen. Nedvaras passt de bal in één keer door. Zakrižauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guščenkovas verovert de bal door een tackle van achteren. Guščenkovas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Priachinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Nedvaras met een snelle inworp. Overaitis rent richting de bal. Overaitis geeft de bal voor. Visagorskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Visagorskas draait met de bal, schiet en ... Šakavičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ariogalos-Lyga 67%, TITANAS 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ariogalos-Lyga - TITANAS 0:0

48e minuut.
Laužadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čudas onderschept slim de pass. Čudas met een sublieme pass. Ledovskis rent richting de bal. Ledovskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Belašinskis onderschept slim de pass. Belašinskis geeft een lange en hoge pass. Katakinas rent richting de bal. Bakūnas onderschept slim de pass. Bakūnas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ariogalos-Lyga - TITANAS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ariogalos-Lyga 57%, TITANAS 43%.
Ariogalos-Lyga - TITANAS 0:1