Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pingvins Fk Venta
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Lūžys geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semplinskas met een snelle inworp. Voinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinovas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Šakinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Šakinskas speelt de bal door. Voinovas met een sublieme pass. Keibas rent richting de bal. Keibas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Žagunas probeert naar een medespeler te passen. Pledys bereikt de bal nog maar net als eerste. Povilas rent richting de bal. Povilas draait met de bal, schiet en ... Šiutrikas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingvins - Fk Venta 1:0

43e minuut.
Langas is nu in balbezit. Pačiupas verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudis. Pačiupas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pačiupas kan niet meer verder spelen. Stuokus komt het veld opgelopen. Tebeliškis wilt de vrije trap nemen. Šiutrikas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingvins 53%, Fk Venta 47%.
pingvins - Fk Venta 1:0

57e minuut.
Maleckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudis is nu in balbezit. Rudis met een sublieme pass. Stuokus is nu in balbezit. Stuokus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Liegaudas is nu in balbezit. Zazykinas onderschept slim de pass. Langas is nu in balbezit. Stuokus onderschept slim de pass. Stuokus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rukštelis rent richting de bal. Rukštelis passt de bal zonder na te denken. Stuokus rent richting de bal. Povilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Povilas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pingvins - Fk Venta 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingvins 43%, Fk Venta 57%.
pingvins - Fk Venta 2:0