Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Venta pingvins
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Maleckas rent richting de bal. Voinovas rent richting de bal. Voinovas probeert naar een medespeler te passen. Keibas rent richting de bal. Keibas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Lūžys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stuokus is nu in balbezit. Rudis is nu in balbezit. Stuokus onderschept slim de pass. Stuokus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Rudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleckas rent richting de bal. Stuokus rent richting de bal. Stuokus haalt uit met een fantastische trap. Šiutrikas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venta - pingvins 0:1

22e minuut.
Maleckas is nu in balbezit. Met opzet legt Palovis zijn tegenspeler op de grond. Maleckas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lūžys zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Povilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuokus rent richting de bal. Povilas rent richting de bal. Povilas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gladynas geeft een lange en hoge pass. Voinovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Povilas rent richting de bal. Povilas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Padvariškis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venta - pingvins 0:2

29e minuut.
Lūžys met de inworp. Žagunas geeft een lange en hoge pass. Pledys heeft problemen om de bal te vangen. Stuokus bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuokus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Zazykinas de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venta - pingvins 0:3

43e minuut.
Šakinskas kopt de bal weg. Lūžys bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Voinovas zijn tegenspeler op de grond. Voinovas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Venta 62%, pingvins 38%.
Fk Venta - pingvins 0:3

46e minuut.
Povilas probeert naar een medespeler te passen. Stuokus is nu in balbezit. Keibas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stuokus roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stuokus kan niet meer verder spelen. Blizniukas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Šakinskas geeft een hoge lob. Liegaudas kopt de bal weg. Daar is Blizniukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Povilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Povilas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venta - pingvins 0:4

53e minuut.
Lūžys geeft de bal voor. Rukštelis is nu in balbezit. Rukštelis geeft de bal voor. Keibas maakt een snoekduik en kopt de bal. Kardaševičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venta - pingvins 1:4

62e minuut.
Pledys passt de bal zonder na te denken. Keibas rent richting de bal. Keibas geeft de bal voor. Voinovas rent richting de bal. Voinovas haalt uit met een fantastische trap. Kardaševičius bokst de bal weg.

64e minuut.
Padvariškis geeft een lange en hoge pass. Rukštelis rent richting de bal. Rukštelis probeert naar een medespeler te passen. Voinovas rent richting de bal. Voinovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Venta 58%, pingvins 42%.
Fk Venta - pingvins 1:4