Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vilniaus DInamo FK Banga
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Gužes geeft een lange en hoge pass. Rakas heeft problemen om de bal te vangen. Kyguolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyguolis haalt uit met een fantastische trap. Bačiulaitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rakas rent richting de bal. Kyguolis begaat een overtreding. Rakas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mažylis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šitikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šitikas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Julgevičius passt de bal met de wreef. Zolotas heeft problemen om de bal te vangen. Uspenskis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uspenskis krijgt een gele kaart. Zolotas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Julgevičius zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Zolotas is nu in balbezit. Zolotas speelt de bal door. Mikutėnas rent richting de bal. Kyguolis rent richting de bal. Kyguolis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Uspenskis verovert de bal door een tackle van achteren. Uspenskis met een sublieme pass. Mažylis rent richting de bal. Kyguolis onderschept slim de pass. Kyguolis draait met de bal, schiet en ... Bačiulaitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Zolotas met een sublieme pass. Azarovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Azarovas passt de bal in één keer door. Sakėnas is nu in balbezit. Sakėnas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taošiūnas met een harde bal richting middenveld. Julgevičius kopt de bal weg. Sakėnas is nu in balbezit. Sakėnas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kyguolis is nu in balbezit. Mažylis rent richting de bal. Kyguolis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyguolis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilniaus DInamo 49%, FK Banga 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vilniaus DInamo - FK Banga 0:0

52e minuut.
Mažylis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osetrovas met een snelle inworp. Makys bereikt de bal nog maar net als eerste. Makys geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rakas geeft de bal voor. Macijevskis controleert de bal met de borst. Brimas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macijevskis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Brimas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macijevskis met een snelle inworp. Sakėnas rent richting de bal. Sakėnas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Julgevičius rent richting de bal. Julgevičius geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kyguolis de bal onder controle te krijgen. Makys rent richting de bal. Makys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilniaus DInamo 55%, FK Banga 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vilniaus DInamo - FK Banga 0:0