Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Banga Vilniaus DInamo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Rinkšalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakėnas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rinkšalis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rinkšalis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kyguolis controleert de bal met de borst. Kyguolis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Banga - Vilniaus DInamo 0:1

7e minuut.
Macijevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Macijevskis geeft een hoge lob. Balceris kopt de bal weg. Šitikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šitikas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Rinkšalis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Macijevskis met een snelle inworp. Sakėnas rent richting de bal. Sakėnas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sakėnas is nu in balbezit. Sakėnas passt de bal in één keer door. Šitikas rent richting de bal. Šitikas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Brimas de bal. Julgevičius rent richting de bal. Julgevičius passt de bal met de wreef. Sakėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakėnas schiet op doel. Taošiūnas bokst de bal weg.

27e minuut.
Macijevskis passt de bal met de wreef. Sakėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakėnas probeert naar een medespeler te passen. Šitikas rent richting de bal. Šitikas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zolotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Makys onderschept slim de pass. Makys probeert naar een medespeler te passen. Kyguolis rent richting de bal. Kyguolis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Julgevičius is nu in balbezit. Julgevičius geeft een lange en hoge pass. Siavris probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kyguolis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyguolis haalt uit met een fantastische trap. Bačiulaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Makys rent richting de bal. Zolotas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Makys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makys legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bačiulaitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bačiulaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Sakėnas is nu in balbezit. Sakėnas passt de bal in één keer door. Šitikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakėnas draait met de bal, schiet en ... Taošiūnas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Banga 59%, Vilniaus DInamo 41%.
FK Banga - Vilniaus DInamo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Banga 40%, Vilniaus DInamo 60%.
FK Banga - Vilniaus DInamo 0:1