Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pingvins TITANAS
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Visagorskas controleert de bal met de borst. Žagunas onderschept slim de pass. Žagunas probeert naar een medespeler te passen. Povilas is nu in balbezit. Povilas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pikšris geeft een lange en hoge pass. Česovikinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleckas onderschept slim de pass. Bakūnas onderschept slim de pass. Bakūnas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nedvaras is nu in balbezit. Nedvaras passt de bal zonder na te denken. Česovikinas rent richting de bal. Bakūnas is nu in balbezit. Bakūnas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Overaitis passt de bal zonder na te denken. Maleckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakūnas begaat een overtreding. Bakūnas krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Laužadis is nu in balbezit. Laužadis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lūžys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žagunas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingvins 40%, TITANAS 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pingvins - TITANAS 0:0

54e minuut.
Maleckas rent richting de bal. Maleckas geeft een lange en hoge pass. Repšas heeft problemen om de bal te vangen. Povilas rent richting de bal. Povilas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Overaitis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Visagorskas de bal. Visagorskas probeert naar een medespeler te passen. Laužadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laužadis geeft een lange en hoge pass. Kardaševičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Česovikinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Česovikinas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Visagorskas verovert de bal door een tackle van achteren. Bakūnas is nu in balbezit. Bakūnas passt de bal in één keer door. Česovikinas is nu in balbezit. Česovikinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gladynas geeft een hoge lob. Laužadis kopt de bal weg. Lūžys rent richting de bal. Bakūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakūnas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingvins 68%, TITANAS 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pingvins - TITANAS 0:0