Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zarasai88 Madrid Real 2004
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.9
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Solncevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Draudvilas verovert de bal door een tackle van achteren. Draudvilas passt de bal zonder na te denken. Solomatinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomatinas schiet op doel. Tauragis bokst de bal weg.

8e minuut.
Solncevas rent richting de bal. Kurčiginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Solncevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Draudvilas verovert de bal door een tackle van achteren. Draudvilas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Zvincevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Draudvilas probeert naar een medespeler te passen. Solomatinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomatinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zarasai88 - Madrid Real 2004 0:1

13e minuut.
Lyberis verovert de bal door een tackle van achteren. Kurčiginas onderschept slim de pass. Kurčiginas passt de bal zonder na te denken. Olenkovičius is nu in balbezit. Olenkovičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pukstys met een sublieme pass. Kurčiginas rent richting de bal. Kurčiginas met een sublieme pass. Olenkovičius rent richting de bal. Olenkovičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Menčinskis geeft een hoge lob. Mačėkūnas rent richting de bal. Mačėkūnas met een sublieme pass. Solomatinas rent richting de bal. Solomatinas haalt uit met een fantastische trap. Tauragis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kurilovas geeft een lange en hoge pass. Zvincevičius kopt de bal weg. Lyberis probeert de bal aan de voet te houden. Olenkovičius is nu in balbezit. Olenkovičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Olenkovičius raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tijunaitis komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Želtonosovas probeert naar een medespeler te passen. Draudvilas is nu in balbezit. Draudvilas met een sublieme pass. Solomatinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomatinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Statnickas kopt de bal weg. Kurčiginas is nu in balbezit. Kurčiginas speelt de bal door. Klungelig pakt Tijunaitis de bal. Tijunaitis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarasai88 32%, Madrid Real 2004 68%.
zarasai88 - Madrid Real 2004 0:1

88e minuut.
Kurilovas kopt de bal weg. Lyberis is nu in balbezit. Lyberis speelt de bal door. Draudvilas is nu in balbezit. Draudvilas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarasai88 61%, Madrid Real 2004 39%.
zarasai88 - Madrid Real 2004 0:1