Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Kazlu ruda Transfer United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Beinoravičius geeft een hoge lob. Orlauskas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurševičius. Kurševičius krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kazimirovičius geeft een lange en hoge pass. Minkauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Popcovas de bal. Surovecas rent richting de bal. Surovecas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Kazlu ruda - Transfer United 0:1

21e minuut.
Navalskas rent richting de bal. Navalskas geeft een lange en hoge pass. Kirevninas kopt de bal weg. Indreliūnas is nu in balbezit. Indreliūnas schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Parangovskis de bal onder controle te krijgen. Beinoravičius rent richting de bal. Beinoravičius probeert naar een medespeler te passen. Orlauskas rent richting de bal. Orlauskas schiet op doel. Strackas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kurševičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlauskas rent richting de bal. Orlauskas haalt uit met een fantastische trap. Strackas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Kazlu ruda - Transfer United 1:1

35e minuut.
Minkauskas rent richting de bal. Minkauskas passt de bal in één keer door. Popcovas speelt de bal door. Surovecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Surovecas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Indreliūnas probeert naar een medespeler te passen. Minkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkauskas speelt de bal door. Indreliūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Indreliūnas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Kazlu ruda - Transfer United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Kazlu ruda 56%, Transfer United 44%.
Fk Kazlu ruda - Transfer United 1:2

85e minuut.
Navalskas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazimirovičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indreliūnas rent richting de bal. Indreliūnas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Kazlu ruda 44%, Transfer United 56%.
Fk Kazlu ruda - Transfer United 1:2