Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SZK PABRADE Camorra
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Krolys rent richting de bal. Mironovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironovskis probeert naar een medespeler te passen. Vilkūnas rent richting de bal. Vilkūnas draait met de bal, schiet en ... Kvietkauskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Krolys geeft een hoge lob. Bulvinas kopt de bal weg. Čepavičius controleert de bal met de borst. Mironovskis is nu in balbezit. Mironovskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kvietinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaičenkovas. Kvietinskas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kvietinskas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laureckis onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zaičenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvietinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Kvietinskas probeert naar een medespeler te passen. Dinajevas rent richting de bal. Dinajevas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvietinskas met een snelle inworp. Mironovskis met een sublieme pass. Vilkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkūnas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lipšteinas kopt de bal weg. Čepavičius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mironovskis. Mironovskis krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ščetininas speelt de bal door. Indrelaitis rent richting de bal. Džiaugys schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Džiaugys krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZK PABRADE 43%, Camorra 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SZK PABRADE - Camorra 0:0

47e minuut.
Glebus is nu in balbezit. Indrelaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Indrelaitis probeert naar een medespeler te passen. Dinajevas rent richting de bal. Dinajevas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kvietinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvietinskas probeert naar een medespeler te passen. Dalmantas speelt de bal door. Dinajevas rent richting de bal. Dinajevas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kaknevičius met een snelle inworp. Chomanskis is nu in balbezit. Džiaugys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Džiaugys krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Kvietinskas kopt de bal weg. Salestrinskas rent richting de bal. Vilkūnas probeert naar een medespeler te passen. Mironovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironovskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dinajevas onderschept slim de pass. Šilalnikas rent richting de bal. Šilalnikas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dinajevas de bal. Dinajevas draait met de bal, schiet en ... Vyštartas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZK PABRADE 50%, Camorra 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SZK PABRADE - Camorra 0:0