Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ufonautai zarasai88
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


23e minuut.
Rukanskas onderschept slim de pass. Inworp. Kolesovas met de inworp. Balčiukynas is nu in balbezit. Balčiukynas schiet op doel. Tauragis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ufonautai - zarasai88 1:0

44e minuut.
Suslavičius onderschept slim de pass. Suslavičius geeft de bal voor. Menčinskis heeft problemen om de bal te vangen. Lydekas is nu in balbezit. Lydekas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufonautai 64%, zarasai88 36%.
ufonautai - zarasai88 1:0

53e minuut.
Rabaščiukas probeert naar een medespeler te passen. Landauskas is nu in balbezit. Suslavičius schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Suslavičius moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Suslavičius schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

53e minuut.
Landauskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Masliukovas met een snel genomen vrije trap. Gronskis met een sublieme pass. Pukstys heeft problemen om de bal te vangen. Balčiukynas rent richting de bal. Balčiukynas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kunkis geeft een lange en hoge pass. Balčiukynas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiukynas probeert naar een medespeler te passen. Žanickauskas heeft problemen om de bal te vangen. Žanickauskas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kunkis speelt de bal door. Žanickauskas is nu in balbezit. Balčiukynas rent richting de bal. Balčiukynas haalt uit met een fantastische trap. Tauragis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ufonautai - zarasai88 2:0

83e minuut.
Pukstys bereikt de bal nog maar net als eerste. Pukstys geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Landauskas de bal. Olenkovičius rent richting de bal. Olenkovičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ufonautai - zarasai88 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufonautai 49%, zarasai88 51%.
ufonautai - zarasai88 2:1