Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Real 2004 Focusenko
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


10e minuut.
Klungelig pakt Jevaltas de bal. Jevaltas probeert naar een medespeler te passen. Statnickas is nu in balbezit. Vinskavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Vinskavičius schiet op doel. Želtonosovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mačėkūnas geeft een lange en hoge pass. Padribonas speelt de bal door. Vinskavičius probeert de bal aan de voet te houden. Bilkevičius is nu in balbezit. Bilkevičius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bilkevičius met een sublieme pass. Gudjonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudjonis geeft een hoge lob. Vinskavičius rent richting de bal. Vinskavičius schiet op doel. Želtonosovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bilkevičius passt de bal met de wreef. Vinskavičius rent richting de bal. Vinskavičius draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Statnickas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Real 2004 - Focusenko 0:1

27e minuut.
Mirijauskas passt de bal met de wreef. Jevaltas is nu in balbezit. Jevaltas met een sublieme pass. Vinskavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinskavičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Močeniovas is nu in balbezit. Močeniovas geeft de bal voor. Sapogovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapogovas geeft een lange en hoge pass. Zvincevičius kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kurilovas geeft een hoge lob. Zvincevičius is nu in balbezit. Met opzet legt Kazbaris zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kazbaris moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kazbaris schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Real 2004 63%, Focusenko 37%.
Madrid Real 2004 - Focusenko 0:1

59e minuut.
Statnickas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gudjonis met een snelle inworp. Bilkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilkevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Real 2004 - Focusenko 0:2

76e minuut.
Zvincevičius onderschept slim de pass. Zvincevičius met een sublieme pass. Solomatinas is nu in balbezit. Solomatinas schiet op doel. Mackanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Real 2004 50%, Focusenko 50%.
Madrid Real 2004 - Focusenko 0:2