Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Transfer United Camorra
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Kurševičius verovert de bal door een tackle van achteren. Kurševičius passt de bal met de wreef. Surovecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Surovecas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Indreliūnas is nu in balbezit. Indreliūnas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Indreliūnas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Transfer United - Camorra 1:0

23e minuut.
Čepavičius rent richting de bal. Kaknevičius geeft de bal voor. Daar is Orechas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaičenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaičenkovas probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dinajevas is nu in balbezit. Dinajevas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Transfer United - Camorra 1:1

25e minuut.
Minkauskas rent richting de bal. Indrelaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Indrelaitis speelt de bal door. Dinajevas is nu in balbezit. Dinajevas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zaičenkovas verovert de bal door een tackle van achteren. Zaičenkovas passt de bal met de wreef. Kaknevičius heeft problemen om de bal te vangen. Surovecas rent richting de bal. Surovecas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transfer United 42%, Camorra 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Transfer United - Camorra 1:1

50e minuut.
Lovkys probeert naar een medespeler te passen. Kazimirovičius rent richting de bal. Kazimirovičius speelt de bal door. Indreliūnas rent richting de bal. Indreliūnas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Krolys probeert naar een medespeler te passen. Minkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkauskas passt de bal met de wreef. Čepavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepavičius geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Krolys met een sublieme pass. Surovecas rent richting de bal. Kaknevičius rent richting de bal. Surovecas verovert de bal door een tackle van achteren. Surovecas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Minkauskas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pagrandis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transfer United 47%, Camorra 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Transfer United - Camorra 1:1