Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Focusenko zarasai88
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Suslavičius passt de bal met de wreef. Kurčiginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salanikovas maakt een afschuwelijke overtreding. Kurčiginas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Inworp. Suslavičius met de inworp. Prašmutas geeft een lange en hoge pass. Olenkovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Olenkovičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Salanikovas controleert de bal met de borst. Pukstys probeert naar een medespeler te passen. Pogiblovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilkevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Bilkevičius geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kurčiginas rent richting de bal. Liaudinas verovert de bal door een tackle van achteren. Liaudinas geeft een lange en hoge pass. Vinskavičius rent richting de bal. Vinskavičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Vaiciekevičius rent richting de bal. Prašmutas verovert de bal door een tackle van achteren. Prašmutas speelt de bal door. Olenkovičius is nu in balbezit. Olenkovičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Focusenko 44%, zarasai88 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Focusenko - zarasai88 0:0

55e minuut.
Rukanskas rent richting de bal. Rukanskas probeert naar een medespeler te passen. Prašmutas probeert naar een medespeler te passen. Olenkovičius is nu in balbezit. Olenkovičius draait met de bal, schiet en ... Mackanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Suslavičius rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salanikovas. Suslavičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pukstys zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prašmutas rent richting de bal. Prašmutas geeft de bal voor. Olenkovičius maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vaiciekevičius heeft problemen om de bal te vangen. Kurčiginas is nu in balbezit. Met opzet legt Vaiciekevičius zijn tegenspeler op de grond. Kurčiginas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kurčiginas kan niet meer verder spelen. Tijunaitis komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mackanis met een harde bal richting middenveld. Jaščenskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaščenskis passt de bal met de wreef. Tijunaitis is nu in balbezit. Tijunaitis geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Tijunaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tijunaitis geeft een lange en hoge pass. Žiliajevas probeert de bal aan de voet te houden. Prašmutas is nu in balbezit. Prašmutas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Focusenko 58%, zarasai88 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Focusenko - zarasai88 0:0