Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zarasai88 Focusenko
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Prašmutas passt de bal in één keer door. Olenkovičius heeft problemen om de bal te vangen. Olenkovičius draait met de bal, schiet en ... Mackanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Jenkauskas verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Kurčiginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salanikovas onderschept slim de pass. Salanikovas met een sublieme pass. Vinskavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinskavičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Suslavičius geeft een hoge lob. Gudjonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogiblovas is nu in balbezit. Gudjonis verovert de bal door een tackle van achteren. Gudjonis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Liaudinas is nu in balbezit. Kurčiginas onderschept slim de pass. Kurčiginas passt de bal met de wreef. Olenkovičius heeft problemen om de bal te vangen. Olenkovičius draait met de bal, schiet en ... Mackanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Tauragis met een harde bal richting middenveld. Salanikovas kopt de bal weg. Suslavičius probeert de bal aan de voet te houden. Vinskavičius rent richting de bal. Vinskavičius haalt uit met een fantastische trap. Tauragis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Rukanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Žiliajevas onderschept slim de pass. Met opzet legt Suslavičius zijn tegenspeler op de grond. Suslavičius krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Daar is Suslavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilkevičius passt de bal met de wreef. Vinskavičius rent richting de bal. Vinskavičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarasai88 63%, Focusenko 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zarasai88 - Focusenko 0:0

50e minuut.
Bilkevičius rent richting de bal. Pukstys begaat een overtreding. Bilkevičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salanikovas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vinskavičius rent richting de bal. Vinskavičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rukanskas speelt de bal door. Pukstys rent richting de bal. Pukstys passt de bal zonder na te denken. Olenkovičius rent richting de bal. Olenkovičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Olenkovičius is nu in balbezit. Salanikovas verovert de bal door een tackle van achteren. Salanikovas geeft een hoge lob. Vinskavičius rent richting de bal. Vinskavičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarasai88 55%, Focusenko 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zarasai88 - Focusenko 0:0