Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Real 2004 ufonautai
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Zvincevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Zvincevičius speelt de bal door. Masliukovas probeert de bal met de borst te controleren. Zvincevičius onderschept slim de pass. Zvincevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kurilovas is nu in balbezit. Lyberis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiukynas verovert de bal door een tackle van achteren. Balčiukynas kan de bal niet met de borst controleren. Balčiukynas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Balčiukynas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiukynas speelt de bal door. Statnickas is nu in balbezit. Žanickauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Žanickauskas draait met de bal, schiet en ... Želtonosovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Klungelig pakt Kunkis de bal. Draudvilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Draudvilas met een sublieme pass. Solomatinas rent richting de bal. Solomatinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Real 2004 - ufonautai 1:0

28e minuut.
Balčiukynas is nu in balbezit. Lyberis rent richting de bal. Lyberis probeert naar een medespeler te passen. Solomatinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomatinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Real 2004 - ufonautai 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Real 2004 66%, ufonautai 34%.
Madrid Real 2004 - ufonautai 2:0

47e minuut.
Kolesovas is nu in balbezit. Selventas onderschept slim de pass. Selventas geeft een hoge lob. Solomatinas rent richting de bal. Solomatinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Balčiukynas onderschept slim de pass. Mačėkūnas rent richting de bal. Mačėkūnas passt de bal zonder na te denken. Solomatinas is nu in balbezit. Solomatinas draait met de bal, schiet en ... Miklaševskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Lyberis heeft problemen om de bal te vangen. Kurilovas is nu in balbezit. Žanickauskas onderschept slim de pass. Žanickauskas draait met de bal, schiet en ... Želtonosovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Real 2004 - ufonautai 2:1

71e minuut.
Balčiukynas is nu in balbezit. Balčiukynas passt de bal zonder na te denken. Statnickas is nu in balbezit. Žanickauskas onderschept slim de pass. Žanickauskas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Masliukovas rent richting de bal. Masliukovas geeft de bal voor. Kneipferavičius controleert de bal met de borst. Žanickauskas is nu in balbezit. Žanickauskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kunkis is nu in balbezit. Kunkis passt de bal met de wreef. Žanickauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Žanickauskas haalt uit met een fantastische trap. Statnickas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Real 2004 47%, ufonautai 53%.
Madrid Real 2004 - ufonautai 2:1