Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Transfer United ufonautai
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Surovecas rent richting de bal. Kunkis rent richting de bal. Surovecas verovert de bal door een tackle van achteren. Indreliūnas is nu in balbezit. Indreliūnas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Orechas is nu in balbezit. Žanickauskas rent richting de bal. Orechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Žanickauskas onderschept slim de pass. Žanickauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Lovkys probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šalekas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šalekas geeft een hoge lob. Surovecas rent richting de bal. Surovecas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Stefanovičius is nu in balbezit. Žanickauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Kurševičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Žanickauskas onderschept slim de pass. Žanickauskas schiet op doel. Strackas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strackas met een harde bal richting middenveld. Valdavičius kopt de bal weg. Daar is Žanickauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žanickauskas schiet op doel. Strackas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rais geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indreliūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Indreliūnas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Minkauskas passt de bal met de wreef. Kunkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunkis probeert naar een medespeler te passen. Vanagas rent richting de bal. Vanagas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Landauskas met de inworp. Masliukovas geeft een lange en hoge pass. Stefanovičius heeft problemen om de bal te vangen. Žanickauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Žanickauskas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transfer United 44%, ufonautai 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Transfer United - ufonautai 0:0

54e minuut.
Daar is Minkauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minkauskas passt de bal in één keer door. Indreliūnas is nu in balbezit. Surovecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Surovecas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Masliukovas passt de bal in één keer door. Valdavičius is nu in balbezit. Valdavičius probeert naar een medespeler te passen. Surovecas rent richting de bal. Surovecas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kunkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunkis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stefanovičius de bal. Žanickauskas is nu in balbezit. Žanickauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Transfer United - ufonautai 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transfer United 50%, ufonautai 50%.
Transfer United - ufonautai 0:1