Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camorra Madrid Real 2004
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Močeniovas geeft een lange en hoge pass. Indrelaitis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mirijauskas is nu in balbezit. Mirijauskas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Laureckis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Močeniovas zal de hoekschop nemen. Solomatinas kan de bal niet met de borst controleren. Solomatinas schiet op doel. Laureckis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvietkauskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kaknevičius rent richting de bal. Mirijauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Mirijauskas probeert naar een medespeler te passen. Solomatinas is nu in balbezit. Solomatinas draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Laureckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureckis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zvincevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirijauskas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camorra 58%, Madrid Real 2004 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Camorra - Madrid Real 2004 0:0

46e minuut.
Močeniovas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salestrinskas. Močeniovas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mačėkūnas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Solomatinas de bal. Solomatinas haalt uit met een fantastische trap. Kvietkauskis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Camorra - Madrid Real 2004 0:1

50e minuut.
Krolys geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zvincevičius met een snelle inworp. Klungelig pakt Mirijauskas de bal. Mirijauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mirijauskas geeft een hoge lob. Chomanskis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Selventas. Selventas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kneipferavičius rent richting de bal. Dinajevas onderschept slim de pass. Dinajevas speelt de bal door. Indrelaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrelaitis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Krolys is nu in balbezit. Krolys geeft de bal voor. Klungelig pakt Statnickas de bal. Dinajevas rent richting de bal. Dinajevas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kaknevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvincevičius onderschept slim de pass. Zvincevičius speelt de bal door. Mirijauskas is nu in balbezit. Mirijauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camorra 42%, Madrid Real 2004 58%.
Camorra - Madrid Real 2004 0:1