Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SZK PABRADE ufonautai
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Klungelig pakt Mironovskis de bal. Balčiukynas is nu in balbezit. Balčiukynas speelt de bal door. Daar is Žanickauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žanickauskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mitokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitokas passt de bal in één keer door. Žanickauskas rent richting de bal. Žanickauskas schiet op doel. Kuolas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Danikauskas geeft een lange en hoge pass. Džiaugys speelt de bal door. Žanickauskas rent richting de bal. Žanickauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SZK PABRADE - ufonautai 0:1

21e minuut.
Masliukovas rent richting de bal. Vilkūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Vilkūnas speelt de bal door. Mironovskis rent richting de bal. Mironovskis schiet op doel. Miklaševskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Džiaugys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesovas is nu in balbezit. Kolesovas passt de bal met de wreef. Vilkūnas is nu in balbezit. Vilkūnas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kvietinskas rent richting de bal. Kunkis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kvietinskas. Kvietinskas krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Mironovskis passt de bal met de wreef. Kunkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunkis passt de bal zonder na te denken. Džiaugys bereikt de bal nog maar net als eerste. Džiaugys geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kolesovas passt de bal met de wreef. Ščetininas bereikt de bal nog maar net als eerste. Žanickauskas onderschept slim de pass. Balčiukynas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiukynas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SZK PABRADE - ufonautai 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZK PABRADE 49%, ufonautai 51%.
SZK PABRADE - ufonautai 0:2

47e minuut.
Žanickauskas heeft problemen om de bal te vangen. Mironovskis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žanickauskas. Mironovskis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mironovskis kan niet meer verder spelen. Laseckas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kunkis geeft een hoge lob. Kuolas probeert de bal met de borst te controleren. Kuolas met een sublieme pass. Laseckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laseckas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kunkis passt de bal zonder na te denken. Bulvinas is nu in balbezit. Žanickauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Balčiukynas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiukynas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kolesovas draait met de bal, schiet en ... Ščetininas probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kolesovas neemt de hoekschop. Lydekas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kvietinskas passt de bal met de wreef. Džiaugys rent richting de bal. Met opzet legt Masliukovas zijn tegenspeler op de grond. Masliukovas krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Bulvinas is nu in balbezit. Bulvinas met een sublieme pass. Vilkūnas rent richting de bal. Laseckas rent richting de bal. Laseckas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SZK PABRADE - ufonautai 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZK PABRADE 53%, ufonautai 47%.
SZK PABRADE - ufonautai 1:2