Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Focusenko Transfer United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


29e minuut.
Salanikovas met een sublieme pass. Minkauskas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jenkauskas de bal. Surovecas rent richting de bal. Surovecas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jenkauskas geeft een hoge lob. Daar is Stefanovičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurševičius speelt de bal door. Surovecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Surovecas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Focusenko - Transfer United 0:1

43e minuut.
Salanikovas onderschept slim de pass. Liaudinas is nu in balbezit. Liaudinas probeert naar een medespeler te passen. Vinskavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinskavičius draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Focusenko 49%, Transfer United 51%.
Focusenko - Transfer United 0:1

59e minuut.
Minkauskas kopt de bal weg. Daar is Liaudinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tubinavičius rent richting de bal. Surovecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Surovecas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Minkauskas met een sublieme pass. Lovkys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapogovas begaat een overtreding. Sapogovas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Focusenko 50%, Transfer United 50%.
Focusenko - Transfer United 0:1