Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camorra zarasai88
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Salestrinskas onderschept slim de pass. Salestrinskas speelt de bal door. Dinajevas is nu in balbezit. Dinajevas draait met de bal, schiet en ... Gronskis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Camorra - zarasai88 1:0

11e minuut.
Suslavičius rent richting de bal. Indrelaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Indrelaitis probeert naar een medespeler te passen. Dinajevas rent richting de bal. Dinajevas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camorra - zarasai88 2:0

16e minuut.
Jaščenskis geeft de bal voor. Dalmantas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olenkovičius is nu in balbezit. Olenkovičius haalt uit met een fantastische trap. Kvietkauskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camorra 51%, zarasai88 49%.
Camorra - zarasai88 2:0

46e minuut.
Suslavičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Indrelaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrelaitis met een sublieme pass. Dinajevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinajevas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tijunaitis passt de bal met de wreef. Prašmutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prašmutas passt de bal zonder na te denken. Olenkovičius is nu in balbezit. Olenkovičius haalt uit met een fantastische trap. Kvietkauskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pukstys passt de bal in één keer door. Zaičenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaičenkovas probeert naar een medespeler te passen. Indrelaitis rent richting de bal. Indrelaitis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dinajevas rent richting de bal. Dinajevas draait met de bal, schiet en ... Čėsnius probeert de bal aan de voet te houden. Dinajevas is nu in balbezit. Dinajevas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Prašmutas kopt de bal weg. Olenkovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Olenkovičius is nu in balbezit. Olenkovičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Indrelaitis met een sublieme pass. Čėsnius heeft problemen om de bal te vangen. Dinajevas rent richting de bal. Dinajevas haalt uit met een fantastische trap. Čėsnius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camorra 48%, zarasai88 52%.
Camorra - zarasai88 2:0