Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Kazlu ruda Madrid Real 2004
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Zvincevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Zvincevičius geeft de bal voor. Mirijauskas probeert naar een medespeler te passen. Solomatinas heeft problemen om de bal te vangen. Solomatinas schiet op doel. Sirtautas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Popcovas speelt de bal door. Kirevninas rent richting de bal. Kirevninas met een sublieme pass. Orlauskas rent richting de bal. Orlauskas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Beinoravičius onderschept slim de pass. Mirijauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirijauskas passt de bal zonder na te denken. Solomatinas rent richting de bal. Solomatinas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sirtautas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Kazlu ruda 35%, Madrid Real 2004 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Kazlu ruda - Madrid Real 2004 0:0

50e minuut.
Sirtautas speelt de bal door. Stakėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stakėnas passt de bal zonder na te denken. Orlauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlauskas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Diburis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stakėnas onderschept slim de pass. Stakėnas speelt de bal door. Orlauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlauskas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šaraninas is nu in balbezit. Šaraninas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Stakėnas met een sublieme pass. Šaraninas is nu in balbezit. Diburis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diburis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Kazlu ruda 52%, Madrid Real 2004 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Kazlu ruda - Madrid Real 2004 0:0