Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ufonautai Fk Kazlu ruda
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Balčiukynas probeert naar een medespeler te passen. Mitokas is nu in balbezit. Mitokas passt de bal zonder na te denken. Žanickauskas rent richting de bal. Žanickauskas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Lukaševskis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kolesovas met een snelle inworp. Balčiukynas rent richting de bal. Balčiukynas draait met de bal, schiet en ... Sirtautas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ufonautai - Fk Kazlu ruda 1:0

35e minuut.
Mitokas is nu in balbezit. Mitokas met een sublieme pass. Inworp. Parangovskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šaraninas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Parangovskis probeert naar een medespeler te passen. Rabaščiukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlauskas onderschept slim de pass. Stakėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stakėnas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufonautai 52%, Fk Kazlu ruda 48%.
ufonautai - Fk Kazlu ruda 1:0

52e minuut.
Stakėnas passt de bal zonder na te denken. Orlauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunkis is nu in balbezit. Stakėnas is nu in balbezit. Stakėnas haalt uit met een fantastische trap. Miklaševskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Šaraninas onderschept slim de pass. Šaraninas geeft een lange en hoge pass. Landauskas is nu in balbezit. Orlauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ufonautai - Fk Kazlu ruda 1:1

70e minuut.
Navalskas geeft een lange en hoge pass. Žečkis rent richting de bal. Žečkis passt de bal zonder na te denken. Balčiukynas is nu in balbezit. Balčiukynas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Žečkis speelt de bal door. Popcovas probeert naar een medespeler te passen. Orlauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stakėnas is nu in balbezit. Stakėnas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Navalskas is nu in balbezit. Lydekas verovert de bal door een tackle van achteren. Lydekas probeert naar een medespeler te passen. Šaraninas is nu in balbezit. Šaraninas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Stakėnas is nu in balbezit. Stakėnas passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Rabaščiukas de bal onder controle te krijgen. Orlauskas is nu in balbezit. Orlauskas draait met de bal, schiet en ... Miklaševskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Navalskas probeert naar een medespeler te passen. Parangovskis is nu in balbezit. Balčiukynas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parangovskis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Parangovskis kan niet meer verder spelen. Kurelaitis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufonautai 70%, Fk Kazlu ruda 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ufonautai - Fk Kazlu ruda 1:1