Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Transfer United zarasai88
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


24e minuut.
Olenkovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Tijunaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olenkovičius rent richting de bal. Olenkovičius schiet op doel. Antukas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Indreliūnas is nu in balbezit. Pukstys verovert de bal door een tackle van achteren. Pukstys met een sublieme pass. Olenkovičius is nu in balbezit. Olenkovičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Transfer United - zarasai88 0:1

36e minuut.
Prašmutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prašmutas passt de bal met de wreef. Olenkovičius rent richting de bal. Olenkovičius schiet op doel. Strackas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transfer United - zarasai88 0:2

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pukstys met een snelle inworp. Jaščenskis geeft een lange en hoge pass. Olenkovičius heeft problemen om de bal te vangen. Olenkovičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transfer United 53%, zarasai88 47%.
Transfer United - zarasai88 0:2

50e minuut.
Rukanskas rent richting de bal. Lovkys verovert de bal door een tackle van achteren. Lovkys probeert naar een medespeler te passen. Surovecas rent richting de bal. Surovecas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tauragis trapt de bal weg. Prašmutas met een sublieme pass. Olenkovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Olenkovičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Valdavičius geeft een lange en hoge pass. Suslavičius rent richting de bal. Met opzet legt Indreliūnas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Indreliūnas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Kurševičius geeft de bal voor. Valdavičius rent richting de bal. Valdavičius geeft een lange en hoge pass. Olenkovičius is nu in balbezit. Olenkovičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Transfer United - zarasai88 0:3

84e minuut.
Pogiblovas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stefanovičius de bal. Stefanovičius met een sublieme pass. Tijunaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tijunaitis schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transfer United 45%, zarasai88 55%.
Transfer United - zarasai88 0:3