Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SZK PABRADE zarasai88
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Klungelig pakt Kvietinskas de bal. Mironovskis is nu in balbezit. Suslavičius is nu in balbezit. Mironovskis is nu in balbezit. Mironovskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Prašmutas is nu in balbezit. Prašmutas probeert naar een medespeler te passen. Šilalnikas rent richting de bal. Olenkovičius onderschept slim de pass. Olenkovičius draait met de bal, schiet en ... Vyštartas bokst de bal weg. Klungelig pakt Kuolas de bal. Olenkovičius is nu in balbezit. Olenkovičius schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SZK PABRADE - zarasai88 0:1

21e minuut.
Suslavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironovskis onderschept slim de pass. Mironovskis passt de bal in één keer door. Vilkūnas rent richting de bal. Vilkūnas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Džiaugys bereikt de bal nog maar net als eerste. Džiaugys geeft een hoge lob. Vilkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkūnas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gronskis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SZK PABRADE - zarasai88 1:1

35e minuut.
Bulvinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvietinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvietinskas met een sublieme pass. Vilkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkūnas draait met de bal, schiet en ... Tauragis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SZK PABRADE - zarasai88 2:1

42e minuut.
Pukstys bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkūnas onderschept slim de pass. Gronskis onderschept slim de pass. Mironovskis verovert de bal door een tackle van achteren. Mironovskis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SZK PABRADE - zarasai88 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZK PABRADE 44%, zarasai88 56%.
SZK PABRADE - zarasai88 3:1

46e minuut.
Vilkūnas is nu in balbezit. Vilkūnas geeft de bal voor. Čėsnius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mironovskis rent richting de bal. Mironovskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pogiblovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironovskis met een sublieme pass. Glebus is nu in balbezit. Glebus geeft een lange en hoge pass. Vilkūnas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Glebus bereikt de bal nog maar net als eerste. Glebus speelt de bal door. Mironovskis probeert naar een medespeler te passen. Vilkūnas is nu in balbezit. Vilkūnas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kvietinskas is nu in balbezit. Suslavičius is nu in balbezit. Kvietinskas met een sublieme pass. Vilkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkūnas haalt uit met een fantastische trap. Tauragis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Džiaugys geeft een lange en hoge pass. Rukanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kvietinskas zijn tegenspeler op de grond. Kvietinskas krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Vilkūnas rent richting de bal. Suslavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Suslavičius met een sublieme pass. Olenkovičius rent richting de bal. Olenkovičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZK PABRADE 38%, zarasai88 62%.
SZK PABRADE - zarasai88 3:1