Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Real 2004 Transfer United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Indreliūnas is nu in balbezit. Surovecas is nu in balbezit. Indreliūnas is nu in balbezit. Surovecas rent richting de bal. Surovecas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Želtonosovas trapt de bal weg. Kurševičius kopt de bal weg. Surovecas kan de bal niet met de borst controleren. Surovecas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kurševičius probeert naar een medespeler te passen. Diburis bereikt de bal nog maar net als eerste. Indreliūnas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Indreliūnas krijgt een gele kaart. Diburis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Diburis kan niet meer verder spelen. Mušauskas komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Kneipferavičius met de inworp. Mačėkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačėkūnas geeft de bal voor. Solomatinas is nu in balbezit. Solomatinas haalt uit met een fantastische trap. Strackas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mušauskas probeert naar een medespeler te passen. Mirijauskas heeft problemen om de bal te vangen. Mirijauskas met een sublieme pass. Solomatinas rent richting de bal. Solomatinas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Real 2004 58%, Transfer United 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madrid Real 2004 - Transfer United 0:0

61e minuut.
Kneipferavičius rent richting de bal. Surovecas onderschept slim de pass. Surovecas passt de bal in één keer door. Valdavičius is nu in balbezit. Valdavičius geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Selventas passt de bal zonder na te denken. Minkauskas probeert naar een medespeler te passen. Statnickas rent richting de bal. Surovecas verovert de bal door een tackle van achteren. Surovecas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Real 2004 61%, Transfer United 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madrid Real 2004 - Transfer United 0:0