Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BC Hornpub relas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Šalvaitis is nu in balbezit. Vasalauskas onderschept slim de pass. Vasalauskas speelt de bal door. Liepuonis is nu in balbezit. Liepuonis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Oseckas verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Oseckas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oseckas probeert naar een medespeler te passen. Milkindas rent richting de bal. Milkindas schiet op doel. Kalenkauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Hornpub - relas 1:0

12e minuut.
Šalvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasalauskas onderschept slim de pass. Zadorožnas rent richting de bal. Zadorožnas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BC Hornpub - relas 1:1

19e minuut.
Klungelig pakt Liepuonis de bal. Gikaras rent richting de bal. Zadorožnas onderschept slim de pass. Liepuonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepuonis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Supejevas probeert de bal aan de voet te houden. Liepuonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gikaras ... Strafschop! Gikaras is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Liepuonis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zadorožnas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Langis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Hornpub - relas 1:2

34e minuut.
Solugubovas geeft de bal voor. Podleskis kopt de bal weg. Liepuonis probeert de bal aan de voet te houden. Zadorožnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadorožnas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Hornpub 56%, relas 44%.
BC Hornpub - relas 1:2

57e minuut.
Podleskis rent richting de bal. Binderas verovert de bal door een tackle van achteren. Binderas met een sublieme pass. Oseckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oseckas draait met de bal, schiet en ... Kalenkauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Radkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Oseckas verovert de bal door een tackle van achteren. Oseckas met een sublieme pass. Milkindas rent richting de bal. Milkindas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Hornpub 44%, relas 56%.
BC Hornpub - relas 1:2