Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
relas FK VST
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Kleišys rent richting de bal. Čeberiokas rent richting de bal. Kleišys probeert naar een medespeler te passen. Jeneckas rent richting de bal. Jeneckas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zadorožnas is nu in balbezit. Čeberiokas verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Vasalauskas zijn tegenspeler op de grond. Vasalauskas krijgt een gele kaart. Čeberiokas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Čeberiokas kan niet meer verder spelen. Jegošinas komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Klungelig pakt Tolkačevas de bal. Kleišys is nu in balbezit. Kleišys passt de bal zonder na te denken. Jeneckas is nu in balbezit. Jeneckas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
relas - FK VST 0:1

23e minuut.
Liepuonis is nu in balbezit. Bogunas rent richting de bal. Liepuonis onderschept slim de pass. Liepuonis schiet op doel. Turskas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dovainis zal de hoekschop nemen. Turskas kopt de bal weg. Sunklodas bokst de bal weg. Ilgavižis rent richting de bal. Ilgavižis geeft een lange en hoge pass. Jeneckas rent richting de bal. Jeneckas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
relas - FK VST 0:2

44e minuut.
Kleišys verovert de bal door een tackle van achteren. Kleišys schiet op doel. Klungelig pakt Vėštartas de bal. Jeneckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeneckas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: relas 66%, FK VST 34%.
relas - FK VST 0:2

66e minuut.
Jegošinas geeft de bal voor. Vasalauskas is nu in balbezit. Vasalauskas geeft een hoge lob. Liepuonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepuonis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Verenis geeft een lange en hoge pass. Turskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepuonis verovert de bal door een tackle van achteren. Liepuonis draait met de bal, schiet en ... Sunklodas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
relas - FK VST 1:2

84e minuut.
Baitis onderschept slim de pass. Baitis speelt de bal door. Vasalauskas is nu in balbezit. Kleišys verovert de bal door een tackle van achteren. Kleišys geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Jegošinas de bal. Vasalauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Staškelis begaat een overtreding. Staškelis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: relas 54%, FK VST 46%.
relas - FK VST 1:2