Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalgiris_Kaunas pinieva
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen hopeless


11e minuut.
Simovičius haalt uit met een fantastische trap. Umporas kopt de bal weg. Daar is Apvinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šibaevas rent richting de bal. Šibaevas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Zulonas de bal. Šibaevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulonas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zulonas krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Simovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Simovičius passt de bal in één keer door. Zenaitis rent richting de bal. Zenaitis schiet op doel. Vaidilavičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris_Kaunas - pinieva 0:1

22e minuut.
Žasytis verovert de bal door een tackle van achteren. Žasytis geeft de bal voor. Daar is Andrašius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simovičius rent richting de bal. Simovičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Semionovas geeft de bal voor. Inworp. Julgevičius met een snelle inworp. Gasparovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparovičius geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kemeraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekelis is nu in balbezit. Met opzet legt Kemeraitis zijn tegenspeler op de grond. Kemeraitis krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Vainorius is nu in balbezit. Vainorius geeft een hoge lob. Zenaitis heeft problemen om de bal te vangen. Zenaitis haalt uit met een fantastische trap. Vaidilavičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris_Kaunas - pinieva 0:2

45e minuut.
Šoblauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Šoblauskas passt de bal zonder na te denken. Simovičius probeert naar een medespeler te passen. Andrašius rent richting de bal. Andrašius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalgiris_Kaunas 63%, pinieva 37%.
Zalgiris_Kaunas - pinieva 0:2

47e minuut.
Gasparovičius passt de bal zonder na te denken. Liliškis is nu in balbezit. Žasytis begaat een overtreding. Žasytis krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Semionovas is nu in balbezit. Gasparovičius onderschept slim de pass. Zenaitis rent richting de bal. Gasparovičius is nu in balbezit. Gasparovičius draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Zulonas rent richting de bal. Šibaevas verovert de bal door een tackle van achteren. Šibaevas geeft een lange en hoge pass. Žasytis bereikt de bal nog maar net als eerste. Žasytis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalgiris_Kaunas 52%, pinieva 48%.
Zalgiris_Kaunas - pinieva 0:2