Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc santake BC Hornpub
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Jėgeris is nu in balbezit. Jėgeris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribkauskis met een snelle inworp. Oseckas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Jėgeris trapt de bal weg van het doel. Šalvaitis kopt de bal weg. Daar is Kimėnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milkindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkindas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc santake - BC Hornpub 0:1

11e minuut.
Gikaras geeft een hoge lob. Deinoravičius speelt de bal door. Daar is Varžinskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuganauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuganauskas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Varžinskas met de inworp. Binderas kan de bal niet met de borst controleren. Deinoravičius met een sublieme pass. Oseckas rent richting de bal. Oseckas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gikaras geeft een lange en hoge pass. Vidmontas heeft problemen om de bal te vangen. Plančiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plančiūnas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc santake - BC Hornpub 1:1

40e minuut.
Vidmontas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šalvaitis. Vidmontas raakt geblesseerd tijdens het duel. Deinoravičius zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gikaras heeft problemen om de bal te vangen. Plančiūnas rent richting de bal. Plančiūnas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Deinoravičius rent richting de bal. Oseckas rent richting de bal. Oseckas passt de bal met de wreef. Milkindas rent richting de bal. Milkindas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc santake - BC Hornpub 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc santake 53%, BC Hornpub 47%.
fc santake - BC Hornpub 1:2

55e minuut.
Vidmontas passt de bal in één keer door. Supejevas is nu in balbezit. Plančiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plančiūnas draait met de bal, schiet en ... Gikaras probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Deinoravičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Oseckas verovert de bal door een tackle van achteren. Oseckas passt de bal met de wreef. Milkindas rent richting de bal. Milkindas schiet op doel. Terleckis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc santake - BC Hornpub 1:3

67e minuut.
Deinoravičius rent richting de bal. Vidmontas is nu in balbezit. Šalvaitis begaat een overtreding. Šalvaitis krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ribkauskis kopt de bal weg. Kimėnas heeft problemen om de bal te vangen. Milkindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oseckas is nu in balbezit. Oseckas haalt uit met een fantastische trap. Terleckis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc santake 59%, BC Hornpub 41%.
fc santake - BC Hornpub 1:3