Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK VST pinieva
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Zenaitis speelt de bal door. Klungelig pakt Vainorius de bal. Kleišys rent richting de bal. Jeneckas rent richting de bal. Jeneckas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VST - pinieva 1:0

5e minuut.
Apvinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeberiokas verovert de bal door een tackle van achteren. Kleišys met een sublieme pass. Jeneckas is nu in balbezit. Jeneckas haalt uit met een fantastische trap. Maksevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Umporas probeert naar een medespeler te passen. Jeneckas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sevrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrus speelt de bal door. Jeneckas rent richting de bal. Kleišys is nu in balbezit. Kleišys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Maksevičius probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VST - pinieva 2:0

20e minuut.
Zulonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainorius rent richting de bal. Kleišys begaat een overtreding. Kleišys krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Jeneckas onderschept slim de pass. Kleišys is nu in balbezit. Jeneckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleišys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleišys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jeneckas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polbenikovas komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Sevrus geeft een lange en hoge pass. Staškelis rent richting de bal. Staškelis passt de bal zonder na te denken. Kleišys rent richting de bal. Kleišys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK VST - pinieva 3:0

32e minuut.
Zenaitis rent richting de bal. Gasparovičius is nu in balbezit. Staškelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparovičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK VST - pinieva 3:1

36e minuut.
Umporas geeft een hoge lob. Turskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Mekelis de bal. Čeberiokas rent richting de bal. Čeberiokas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kleišys speelt de bal door. Polbenikovas is nu in balbezit. Umporas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polbenikovas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VST 58%, pinieva 42%.
FK VST - pinieva 3:1

56e minuut.
Mekelis verovert de bal door een tackle van achteren. Mekelis geeft de bal voor. Praspaliauskas kopt de bal weg. Gasparovičius is nu in balbezit. Gasparovičius haalt uit met een fantastische trap. Sunklodas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Čeberiokas verovert de bal door een tackle van achteren. Čeberiokas geeft een hoge lob. Polbenikovas is nu in balbezit. Polbenikovas draait met de bal, schiet en ... Maksevičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VST - pinieva 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VST 45%, pinieva 55%.
FK VST - pinieva 4:1