Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc santake relas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Inworp. Kumševičius met de inworp. Biržinys geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plančiūnas de bal. Plančiūnas schiet op doel. Kalenkauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc santake - relas 1:0

24e minuut.
Radkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmontas verovert de bal door een tackle van achteren. Peilakauskas onderschept slim de pass. Peilakauskas geeft de bal voor. Liepuonis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc santake - relas 1:1

32e minuut.
Zadorožnas is nu in balbezit. Kimėnas is nu in balbezit. Zadorožnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadorožnas schiet op doel. Terleckis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vasalauskas is nu in balbezit. Vidmontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasalauskas begaat een overtreding. Vasalauskas krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Vasalauskas rent richting de bal. Vidmontas onderschept slim de pass. Radkus begaat een overtreding. Radkus krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Terleckis niet meer kan verder spelen. Zommers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc santake 43%, relas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc santake - relas 1:1

48e minuut.
Radkus onderschept slim de pass. Deinoravičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Deinoravičius probeert naar een medespeler te passen. Liepuonis rent richting de bal. Liepuonis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Deinoravičius is nu in balbezit. Deinoravičius passt de bal met de wreef. Vidmontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plančiūnas is nu in balbezit. Plančiūnas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zadorožnas passt de bal in één keer door. Podleskis geeft een lange en hoge pass. Sizychas heeft problemen om de bal te vangen. Mangarovas is nu in balbezit. Mangarovas geeft een lange en hoge pass. Zommers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liepuonis is nu in balbezit. Liepuonis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc santake - relas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc santake 51%, relas 49%.
fc santake - relas 1:2