Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BC Hornpub Zalgiris_Kaunas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


2e minuut.
Šibaevas geeft de bal voor. Šalvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viržbickas onderschept slim de pass. Andrašius bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrašius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Viržbickas verovert de bal door een tackle van achteren. Viržbickas geeft de bal voor. Solugubovas probeert de bal aan de voet te houden. Simovičius is nu in balbezit. Simovičius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Žvyriukas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žasytis met de inworp. Simovičius is nu in balbezit. Simovičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Žvyriukas kopt de bal weg. Klungelig pakt Semionovas de bal. Kemeraitis rent richting de bal. Milkindas verovert de bal door een tackle van achteren. Milkindas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Hornpub - Zalgiris_Kaunas 1:0

9e minuut.
Žvyriukas met de inworp. Ribkauskis geeft een lange en hoge pass. Daar is Viržbickas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milkindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkindas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Šibaevas met de inworp. Žvyriukas is nu in balbezit. Simovičius schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simovičius krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Oseckas rent richting de bal. Viržbickas begaat een overtreding. Oseckas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šalvaitis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kemeraitis kopt de bal weg. Oseckas is nu in balbezit. Oseckas draait met de bal, schiet en ... Vaidilavičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Hornpub - Zalgiris_Kaunas 2:0

44e minuut.
Oseckas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viržbickas. Oseckas raakt geblesseerd tijdens het duel. Žvyriukas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Šurpikas de bal. Milkindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkindas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Hornpub 50%, Zalgiris_Kaunas 50%.
BC Hornpub - Zalgiris_Kaunas 2:0

47e minuut.
Šalvaitis onderschept slim de pass. Šalvaitis passt de bal zonder na te denken. Gikaras is nu in balbezit. Andrašius verovert de bal door een tackle van achteren. Andrašius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BC Hornpub - Zalgiris_Kaunas 2:1

50e minuut.
Oseckas geeft een lange en hoge pass. Daar is Binderas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Šoblauskas ... Strafschop! Šoblauskas krijgt een gele kaart. Binderas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oseckas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Hornpub - Zalgiris_Kaunas 3:1

80e minuut.
Žvyriukas rent richting de bal. Simovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Simovičius probeert naar een medespeler te passen. Andrašius rent richting de bal. Andrašius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Hornpub 65%, Zalgiris_Kaunas 35%.
BC Hornpub - Zalgiris_Kaunas 3:1