Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK VST fc santake
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Deinoravičius probeert naar een medespeler te passen. Vidmontas rent richting de bal. Vidmontas met een sublieme pass. Plančiūnas rent richting de bal. Plančiūnas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vidmontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeberiokas onderschept slim de pass. Čeberiokas probeert naar een medespeler te passen. Plančiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plančiūnas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Biržinys met een snelle inworp. Daar is Vidmontas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidmontas geeft een lange en hoge pass. Tuganauskas krijgt zijn hoofd ertegen. Turskas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bogunas heeft problemen om de bal te vangen. Bogunas geeft een hoge lob. Sizychas kopt de bal weg. Jeneckas rent richting de bal. Jeneckas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Staškelis rent richting de bal. Živatovas verovert de bal door een tackle van achteren. Živatovas met een sublieme pass. Plančiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plančiūnas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VST 65%, fc santake 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK VST - fc santake 0:0

47e minuut.
Kleišys geeft een hoge lob. Doeltrap. Jėgeris trapt de bal weg van het doel. Plančiūnas rent richting de bal. Plančiūnas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vidmontas is nu in balbezit. Čeberiokas rent richting de bal. Čeberiokas geeft een lange en hoge pass. Kleišys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleišys draait met de bal, schiet en ... Terleckis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Sunklodas met een harde bal richting middenveld. Daar is Kleišys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deinoravičius probeert naar een medespeler te passen. Plančiūnas is nu in balbezit. Plančiūnas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Deinoravičius geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sevrus met een snelle inworp. Kleišys rent richting de bal. Kleišys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jėgeris geeft een hoge lob. Inworp. Daukšas met een snelle inworp. Kleišys rent richting de bal. Kleišys speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Plančiūnas rent richting de bal. Ilgavižis is nu in balbezit. Plančiūnas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plančiūnas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VST 48%, fc santake 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK VST - fc santake 0:0