Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BC Hornpub pinieva
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Apvinis kopt de bal weg. Daar is Šalvaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žvyriukas rent richting de bal. Gasparovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparovičius geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zenaitis rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Oseckas met een sublieme pass. Šėperis met een sublieme pass. Daar is Zulonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milkindas is nu in balbezit. Milkindas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Žvyriukas verovert de bal door een tackle van achteren. Žvyriukas speelt de bal door. Milkindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oseckas rent richting de bal. Oseckas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vainorius onderschept slim de pass. Šalvaitis rent richting de bal. Oseckas probeert naar een medespeler te passen. Milkindas rent richting de bal. Milkindas schiet op doel. Maksevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Šėperis kopt de bal weg. Vainorius is nu in balbezit. Binderas begaat een overtreding. Binderas krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Apvinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Žvyriukas verovert de bal door een tackle van achteren. Žvyriukas probeert naar een medespeler te passen. Milkindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkindas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ribkauskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žvyriukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparovičius rent richting de bal. Oseckas rent richting de bal. Oseckas haalt uit met een fantastische trap. Maksevičius bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Hornpub - pinieva 1:0

38e minuut.
Vainorius rent richting de bal. Mekelis rent richting de bal. Šalvaitis begaat een overtreding. Šalvaitis krijgt een gele kaart. Mekelis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vainorius zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Solugubovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Zenaitis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Hornpub 47%, pinieva 53%.
BC Hornpub - pinieva 1:0

64e minuut.
Šalvaitis kopt de bal weg. Binderas rent richting de bal. Binderas passt de bal in één keer door. Oseckas is nu in balbezit. Oseckas schiet op doel. Maksevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Maksevičius speelt de bal door. Žvyriukas kopt de bal weg. Oseckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oseckas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Šalvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainorius is nu in balbezit. Žvyriukas begaat een overtreding. Žvyriukas krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Milkindas kopt de bal weg. Daar is Apvinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oseckas rent richting de bal. Milkindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkindas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Hornpub - pinieva 2:0

79e minuut.
Žvyriukas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manšas komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Manšas met een sublieme pass. Ribkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Praspaliauskas begaat een overtreding. Praspaliauskas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Hornpub 48%, pinieva 52%.
BC Hornpub - pinieva 2:0