Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc santake LT_STYLE
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Čiurovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiurovas probeert naar een medespeler te passen. Jėgeris rent richting de bal. Bermantovas onderschept slim de pass. Bermantovas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Živatovas heeft problemen om de bal te vangen. Čeprackas rent richting de bal. Čeprackas passt de bal met de wreef. Bermantovas is nu in balbezit. Bermantovas schiet op doel. Paal! Bermantovas is nu in balbezit. Bermantovas draait met de bal, schiet en ... Terleckis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Gegneris probeert naar een medespeler te passen. Živatovas probeert naar een medespeler te passen. Čeprackas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plančiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plančiūnas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Tuganauskas is nu in balbezit. Tuganauskas met een sublieme pass. Plančiūnas heeft problemen om de bal te vangen. Plančiūnas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zagorovskis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tuganauskas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Plančiūnas is nu in balbezit. Plančiūnas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc santake - LT_STYLE 1:0

24e minuut.
Sakeris rent richting de bal. Plančiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiurovas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Čiurovas krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sakeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeprackas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sakeris raakt geblesseerd tijdens het duel. Živatovas met een snel genomen vrije trap. Plančiūnas heeft problemen om de bal te vangen. Plančiūnas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc santake 50%, LT_STYLE 50%.
fc santake - LT_STYLE 1:0

50e minuut.
Kumševičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumševičius geeft de bal voor. Klungelig pakt Sabestinas de bal. Plančiūnas rent richting de bal. Plančiūnas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc santake - LT_STYLE 2:0

60e minuut.
Čiurovas kopt de bal weg. Žužalkinas probeert de bal met de borst te controleren. Kimėnas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Žužalkinas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Želtuchinas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Terleckis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Terleckis probeert naar een medespeler te passen. Sizychas is nu in balbezit. Čiurovas begaat een overtreding. Čiurovas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Bermantovas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zenevskis komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Sizychas is nu in balbezit. Žužalkinas verovert de bal door een tackle van achteren. Žužalkinas geeft een lange en hoge pass. Zenevskis rent richting de bal. Zenevskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc santake 55%, LT_STYLE 45%.
fc santake - LT_STYLE 2:0