Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK VST Zalgiris_Kaunas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen matig


9e minuut.
Zamas met een harde bal richting middenveld. Daar is Simovičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staškelis met een sublieme pass. Jeneckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeneckas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kemeraitis met de inworp. Šibaevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Staškelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šibaevas verovert de bal door een tackle van achteren. Šibaevas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Semionovas is nu in balbezit. Kleišys onderschept slim de pass. Kleišys passt de bal in één keer door. Jeneckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeneckas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Šibaevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šibaevas passt de bal met de wreef. Andrašius bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrašius draait met de bal, schiet en ... Sunklodas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VST - Zalgiris_Kaunas 0:1

31e minuut.
Staškelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Čeberiokas begaat een overtreding. Simovičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Semionovas wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Staškelis de bal onder controle te krijgen. Semionovas is nu in balbezit. Semionovas geeft de bal voor. Simovičius is nu in balbezit. Simovičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VST - Zalgiris_Kaunas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VST 41%, Zalgiris_Kaunas 59%.
FK VST - Zalgiris_Kaunas 0:2

61e minuut.
Čeberiokas rent richting de bal. Sevrus geeft een hoge lob. Zamas heeft problemen om de bal te vangen. Jeneckas rent richting de bal. Jeneckas draait met de bal, schiet en ... Vaidilavičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VST 33%, Zalgiris_Kaunas 67%.
FK VST - Zalgiris_Kaunas 0:2