Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
relas pinieva
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


21e minuut.
Vainorius geeft de bal voor. Peilakauskas kopt de bal weg. Zenaitis heeft problemen om de bal te vangen. Gasparovičius rent richting de bal. Gasparovičius draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Radkus rent richting de bal. Zenaitis onderschept slim de pass. Peilakauskas begaat een overtreding. Zenaitis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Mangarovas passt de bal met de wreef. Zadorožnas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apvinis. Apvinis krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Peilakauskas kopt de bal weg. Apvinis met een sublieme pass. Klungelig pakt Praspaliauskas de bal. Liepuonis is nu in balbezit. Liepuonis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Praspaliauskas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liepuonis. Praspaliauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Umporas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gasparovičius heeft problemen om de bal te vangen. Gasparovičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kalenkauskas trapt de bal weg. Zadorožnas rent richting de bal. Vainorius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vainorius krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: relas 53%, pinieva 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
relas - pinieva 0:0

68e minuut.
Inworp. Dovainis met de inworp. Zadorožnas rent richting de bal. Zadorožnas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Šėperis de bal. Maksevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mekelis onderschept slim de pass. Mekelis probeert naar een medespeler te passen. Umporas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepuonis verovert de bal door een tackle van achteren. Liepuonis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
relas - pinieva 1:0

74e minuut.
Apvinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadorožnas onderschept slim de pass. Vainorius rent richting de bal. Zadorožnas verovert de bal door een tackle van achteren. Zadorožnas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: relas 37%, pinieva 63%.
relas - pinieva 1:0