Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pylimai FC Maulers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Turkas is nu in balbezit. Žigarovas rent richting de bal. Met opzet legt Turkas zijn tegenspeler op de grond. Turkas krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Jesiūnas is nu in balbezit. Jesiūnas speelt de bal door. Daar is Kristautas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasnodomskis rent richting de bal. Krasnodomskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pylimai FC - Maulers 0:1

31e minuut.
Sauliunas rent richting de bal. Čudas rent richting de bal. Čudas passt de bal met de wreef. Pranavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranavičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pylimai FC 44%, Maulers 56%.
Pylimai FC - Maulers 0:1

53e minuut.
Nepogodinas met een sublieme pass. Svylas rent richting de bal. Kazokas rent richting de bal. Svylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Svylas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Depšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Depšys geeft een lange en hoge pass. Jesiūnas kopt de bal weg. Krasnodomskis rent richting de bal. Krasnodomskis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Grygolaitis met de inworp. Jesiūnas kan de bal niet met de borst controleren. Jesiūnas geeft de bal voor. Pranavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranavičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pylimai FC - Maulers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pylimai FC 51%, Maulers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pylimai FC - Maulers 1:1