Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walse United Portugalija
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Zaniauskis geeft een hoge lob. Jarmolajevas is nu in balbezit. Oberauskas onderschept slim de pass. Oberauskas haalt uit met een fantastische trap. Šamatovičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walse United - Portugalija 1:0

6e minuut.
Bystrovas rent richting de bal. Bystrovas geeft een hoge lob. Vudolevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vudolevičius de bal. Vudolevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zaniauskis passt de bal in één keer door. Kočinas rent richting de bal. Oberauskas rent richting de bal. Kočinas is nu in balbezit. Kočinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bystrovas verovert de bal door een tackle van achteren. Vudolevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vudolevičius schiet op doel. Na een snelle pass probeert Meleckas de bal onder controle te krijgen. Skrudupas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saliklis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skrudupas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vudolevičius maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walse United - Portugalija 1:1

25e minuut.
Mimgaudis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leitys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bystrovas rent richting de bal. Bystrovas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kočinas is nu in balbezit. Kočinas geeft een lange en hoge pass. Klečkauskas kopt de bal weg. Daar is Oberauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walse United - Portugalija 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walse United 38%, Portugalija 62%.
Walse United - Portugalija 2:1

47e minuut.
Kardauskas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dielkus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Leitys rent richting de bal. Leitys met een sublieme pass. Lotužys is nu in balbezit. Kočinas onderschept slim de pass. Kočinas speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klečkauskas speelt de bal door. Saliklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saliklis passt de bal met de wreef. Vudolevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vudolevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lešinskas geeft de bal voor. Klungelig pakt Timbras de bal. Oberauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberauskas haalt uit met een fantastische trap. Kardauskas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Jarmolajevas geeft de bal voor. Inworp. Dielkus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočinas rent richting de bal. Kočinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walse United - Portugalija 3:1

84e minuut.
Lešinskas onderschept slim de pass. Lešinskas probeert naar een medespeler te passen. Oberauskas rent richting de bal. Kočinas rent richting de bal. Kočinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dielkus rent richting de bal. Dielkus geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kočinas de bal onder controle te krijgen. Oberauskas rent richting de bal. Oberauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walse United - Portugalija 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walse United 26%, Portugalija 74%.
Walse United - Portugalija 4:1