Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK NOLSEPTYNI Tigrai
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


33e minuut.
Bartkūnas kopt de bal weg. Gibenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibenius passt de bal met de wreef. Šveikauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šveikauskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NOLSEPTYNI 66%, Tigrai 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK NOLSEPTYNI - Tigrai 0:0

59e minuut.
Valiūkonis is nu in balbezit. Jefišovas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valiūkonis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gibenius neemt zijn aanloop. Mariničius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NOLSEPTYNI - Tigrai 0:1

65e minuut.
Bartkūnas rent richting de bal. Masliukovas rent richting de bal. Met opzet legt Bartkūnas zijn tegenspeler op de grond. Bartkūnas krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Syromiatnikovas passt de bal zonder na te denken. Šveikauskis rent richting de bal. Šlykas verovert de bal door een tackle van achteren. Gibenius rent richting de bal. Gibenius draait met de bal, schiet en ... Mariničius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Šlykas rent richting de bal. Šlykas geeft een hoge lob. Dalgisas heeft problemen om de bal te vangen. Oseckas is nu in balbezit. Oseckas haalt uit met een fantastische trap. Užkurys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Syromiatnikovas met een sublieme pass. Papiranskis is nu in balbezit. Oseckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oseckas schiet op doel. Dalgisas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK NOLSEPTYNI - Tigrai 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NOLSEPTYNI 52%, Tigrai 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK NOLSEPTYNI - Tigrai 1:1