Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nemunas Žalgiris3511
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Dubaševičius kopt de bal weg. Kerbus rent richting de bal. Budrinas onderschept slim de pass. Mazurkevičius onderschept slim de pass. Mazurkevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Žitkevičius onderschept slim de pass. Žitkevičius probeert naar een medespeler te passen. Filinovas rent richting de bal. Babilčius onderschept slim de pass. Babilčius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kerbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Budrinas verovert de bal door een tackle van achteren. Budrinas speelt de bal door. Babilčius rent richting de bal. Babilčius schiet op doel. Venius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nemunas 51%, Žalgiris3511 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nemunas - Žalgiris3511 0:0

60e minuut.
Žitkevičius speelt de bal door. Babilčius rent richting de bal. Ščėkaturovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Babilčius onderschept slim de pass. Babilčius draait met de bal, schiet en ... Venius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Klungelig pakt Mikaliukštis de bal. Mikaliukštis geeft een hoge lob. Filinovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Babilčius onderschept slim de pass. Babilčius haalt uit met een fantastische trap. Venius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Budrinas onderschept slim de pass. Andrėjūnas rent richting de bal. Andrėjūnas passt de bal in één keer door. Babilčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Babilčius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nemunas 57%, Žalgiris3511 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nemunas - Žalgiris3511 0:0