Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walse United Maulers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Šaučiukas rent richting de bal. Šaučiukas draait met de bal, schiet en ... Žiurauskas probeert de bal aan de voet te houden. Krasnodomskis is nu in balbezit. Krasnodomskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Šaučiukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaučiukas met een sublieme pass. Meleckas rent richting de bal. Krasnodomskis verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnodomskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walse United 58%, Maulers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walse United - Maulers 0:0

46e minuut.
Krasnodomskis met een sublieme pass. Šaučiukas rent richting de bal. Kočinas verovert de bal door een tackle van achteren. Kočinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nepogodinas rent richting de bal. Inworp. Švitinskas met een snelle inworp. Dielkus rent richting de bal. Dielkus geeft de bal voor. Ganinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Jesiūnas is nu in balbezit. Švitinskas rent richting de bal. Švitinskas geeft een hoge lob. Kočinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočinas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Žigarovas verovert de bal door een tackle van achteren. Žigarovas speelt de bal door. Krasnodomskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnodomskis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mimgaudis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walse United - Maulers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walse United 52%, Maulers 48%.
Walse United - Maulers 0:1