Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK NOLSEPTYNI Pylimai FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Sauliunas is nu in balbezit. Sauliunas passt de bal zonder na te denken. Matėjūnas heeft problemen om de bal te vangen. Pranavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Pranavičius draait met de bal, schiet en ... Mariničius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Syromiatnikovas is nu in balbezit. Čudas rent richting de bal. Čudas passt de bal in één keer door. Oseckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oseckas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK NOLSEPTYNI - Pylimai FC 1:0

13e minuut.
Bandzinskas rent richting de bal. Bandzinskas passt de bal met de wreef. Sauliunas heeft problemen om de bal te vangen. Papiranskis rent richting de bal. Papiranskis schiet op doel. Eičas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NOLSEPTYNI - Pylimai FC 2:0

39e minuut.
Sauliunas geeft een hoge lob. Matėjūnas probeert naar een medespeler te passen. Bartkūnas rent richting de bal. Sauliunas verovert de bal door een tackle van achteren. Sauliunas geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NOLSEPTYNI - Pylimai FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NOLSEPTYNI 65%, Pylimai FC 35%.
FK NOLSEPTYNI - Pylimai FC 2:1

49e minuut.
Kanaverskas is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazokas met een snelle inworp. Cirinevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirinevičius geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Matėjūnas is nu in balbezit. Matėjūnas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Štrufas de bal. Štrufas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK NOLSEPTYNI - Pylimai FC 2:2

62e minuut.
Kazokas onderschept slim de pass. Kazokas geeft een lange en hoge pass. Raibys rent richting de bal. Pranavičius onderschept slim de pass. Pranavičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Štrufas met een sublieme pass. Bandzinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandzinskas probeert naar een medespeler te passen. Pranavičius is nu in balbezit. Pranavičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NOLSEPTYNI 68%, Pylimai FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK NOLSEPTYNI - Pylimai FC 2:2