Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maulers Tigrai
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Valiūkonis speelt de bal door. Gibenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibenius passt de bal in één keer door. Andrijauskis heeft problemen om de bal te vangen. Andrijauskis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Daar is Nepogodinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibenius rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nepogodinas. Gibenius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gibenius neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Maulers - Tigrai 0:1

17e minuut.
Nepogodinas speelt de bal door. Šaučiukas heeft problemen om de bal te vangen. Šaučiukas passt de bal in één keer door. Krasnodomskis is nu in balbezit. Krasnodomskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maulers 49%, Tigrai 51%.
Maulers - Tigrai 0:1

48e minuut.
Žigarovas probeert naar een medespeler te passen. Krasnodomskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Masliukovas onderschept slim de pass. Šaučiukas onderschept slim de pass. Šaučiukas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gibenius rent richting de bal. Depšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijauskis verovert de bal door een tackle van achteren. Gibenius rent richting de bal. Gibenius schiet op doel. Ganinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Naturjevas verovert de bal door een tackle van achteren. Naturjevas geeft een hoge lob. Krasnodomskis kopt de bal weg. Novogrudskis is nu in balbezit. Novogrudskis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mikailionis rent richting de bal. Mikailionis speelt de bal door. Šaučiukas is nu in balbezit. Krasnodomskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnodomskis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Valiūkonis met de inworp. Gibenius is nu in balbezit. Gibenius passt de bal in één keer door. Andrijauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijauskis schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Naturjevas de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Daar is Svylas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novogrudskis speelt de bal door. Nepogodinas probeert naar een medespeler te passen. Krasnodomskis is nu in balbezit. Krasnodomskis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maulers 56%, Tigrai 44%.
Maulers - Tigrai 0:1