Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nemunas Pylimai FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Filinovas trapt de bal weg. Andrėjūnas rent richting de bal. Sauliunas probeert naar een medespeler te passen. Pranavičius is nu in balbezit. Pranavičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kiltinas geeft een hoge lob. Inworp. Cirinevičius met een snelle inworp. Numgaudas is nu in balbezit. Numgaudas geeft de bal voor. Venius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pranavičius rent richting de bal. Pranavičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nemunas - Pylimai FC 0:1

9e minuut.
Andrėjūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Andrėjūnas probeert naar een medespeler te passen. Kerbus rent richting de bal. Kerbus schiet op doel. Eičas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nemunas - Pylimai FC 1:1

12e minuut.
Mazurkevičius is nu in balbezit. Čudas verovert de bal door een tackle van achteren. Čudas speelt de bal door. Pranavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranavičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Štrufas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ščėkaturovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pranavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranavičius draait met de bal, schiet en ... Venius bokst de bal weg.

37e minuut.
Kristautas kopt de bal weg. Neniškis is nu in balbezit. Kasjanovas maakt een afschuwelijke overtreding. Kasjanovas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Neniškis raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Neniškis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nemunas - Pylimai FC 2:1

41e minuut.
Kiltinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirinevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Cirinevičius met een sublieme pass. Pranavičius is nu in balbezit. Pranavičius schiet op doel. Venius bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nemunas 55%, Pylimai FC 45%.
nemunas - Pylimai FC 2:1

48e minuut.
Numgaudas kan de bal niet met de borst controleren. Ščėkaturovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Numgaudas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Numgaudas krijgt een gele kaart. Ščėkaturovas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ščėkaturovas kan niet meer verder spelen. Tatariškinas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mazurkevičius met een sublieme pass. Andrėjūnas is nu in balbezit. Andrėjūnas passt de bal met de wreef. Kerbus rent richting de bal. Kerbus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nemunas 35%, Pylimai FC 65%.
nemunas - Pylimai FC 2:1