Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pylimai FC Tigrai
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Kasjanovas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Okuličius met een snelle inworp. Gibenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibenius geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eičas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mikulis kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Štrufas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrufas geeft een hoge lob. Daar is Dalgisas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pranavičius rent richting de bal. Pranavičius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Užkurys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Masliukovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkas verovert de bal door een tackle van achteren. Turkas passt de bal in één keer door. Pranavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranavičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pylimai FC - Tigrai 1:0

33e minuut.
Novogrudskis met een sublieme pass. Šveikauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čudas verovert de bal door een tackle van achteren. Gibenius onderschept slim de pass. Gibenius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kristautas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okuličius met de inworp. Gibenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibenius draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Eičas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Čudas geeft de bal voor. Gibenius rent richting de bal. Gibenius probeert naar een medespeler te passen. Šveikauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šveikauskis schiet op doel. Eičas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pylimai FC - Tigrai 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pylimai FC 54%, Tigrai 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pylimai FC - Tigrai 1:1

47e minuut.
Kazokas rent richting de bal. Kazokas passt de bal in één keer door. Mikailionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikailionis geeft een lange en hoge pass. Cirinevičius speelt de bal door. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Mikailionis de bal. Čudas rent richting de bal. Čudas passt de bal met de wreef. Cirinevičius rent richting de bal. Cirinevičius geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Valiūkonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazokas geeft een hoge lob. Pranavičius is nu in balbezit. Pranavičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kristautas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okuličius met een snelle inworp. Daar is Novogrudskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novogrudskis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pylimai FC 44%, Tigrai 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pylimai FC - Tigrai 1:1