Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Žalgiris3511 Walse United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Žitkevičius passt de bal in één keer door. Čebelis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Švitinskas is nu in balbezit. Babilčius verovert de bal door een tackle van achteren. Babilčius schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Šulikauskas met een snelle inworp. Daar is Budrinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Žiurauskas zijn tegenspeler op de grond. Žiurauskas krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Čebelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čebelis geeft de bal voor. Neniškis is nu in balbezit. Babilčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Babilčius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Žalgiris3511 - Walse United 1:0

21e minuut.
Lešinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešinskas passt de bal in één keer door. Oberauskas is nu in balbezit. Oberauskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Skrudupas met een harde bal richting middenveld. Budrinas kopt de bal weg. Klungelig pakt Meleckas de bal. Babilčius is nu in balbezit. Babilčius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Žalgiris3511 - Walse United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žalgiris3511 42%, Walse United 58%.
Žalgiris3511 - Walse United 2:0

55e minuut.
Babilčius is nu in balbezit. Neniškis bereikt de bal nog maar net als eerste. Žiurauskas onderschept slim de pass. Babilčius verovert de bal door een tackle van achteren. Babilčius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Chvackas onderschept slim de pass. Žiurauskas is nu in balbezit. Neniškis is nu in balbezit. Žiurauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Žiurauskas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Budrinas onderschept slim de pass. Kočinas rent richting de bal. Kočinas passt de bal zonder na te denken. Oberauskas is nu in balbezit. Oberauskas schiet op doel. Salanavičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Budrinas met een sublieme pass. Čebelis is nu in balbezit. Babilčius onderschept slim de pass. Neniškis rent richting de bal. Neniškis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Budrinas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šteliūnas komt het veld opgelopen. Lešinskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočinas schiet op doel. Salanavičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žalgiris3511 52%, Walse United 48%.
Žalgiris3511 - Walse United 2:0